» Download mp3: S.R.G. - Top Fighters Club
» Asculta melodia: S.R.G. - Top Fighters Club

Evenimente

Cupa Mondiala Kickboxing

In data de 19-21 mai 2011 Top Fighters Club Arad va participa la Cupa Mondiala de Kickboxing din Ungaria cu un nr de 3 sportivi.... Stuber Edi,Foalis Robi si Bus Alex . ...

Gala de k1 -Debrecen Ungaria 9-04-2011

In data de 9-04-2011 TFC Arad a participat la o gala prpfesionista de k1 in Ungaria la Debrecen cu sportivul  Stuber Eduard,care a castigat prin ko. ...

Gale kickbox full-contact-2011

La sfarsitul lunii martie TFC va participa la Timisoara la Gala Tamashy cu un nr de 10 sportivi iar in data de 9 aprilie ,la o gala de kickbox profesionist in ungaria va participa Stuber Eduard,in dat ...

Articole

O dieta... de primavara in ritm de Tae Bo.

Odata cu primavara si cu primul ghiocel incep si primele tentative de slabit ale femeilor de pretutindeni. Pentru cele care vor sa arate superb in costumul de baie peste cateva luni, cursa dietelor a ...

INDICELE DE MASA CORPORALA- IMC

Indicele de masa corporala (IMC  sau BMI, din engleza -Body Mass Index) este un indicator oficial, recunoscut stiintific, de calculare a  greutatii ideale pentru o viata sanatoasa. IMC e ...

TAE-BO -invata ce sa mananci si ce sa bei....

“Nu mananc mai nimic si totusi ma ingras!”. de cite ori ati auzit aceste vorbe? Oamenii au tendinta sa subevalueze cantitatea de calorii pe care o ingera zi de zi si unul dintre aspec ...

Formularul 230-2% impozitul pe salarii

Ce este formularul 230? Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să direcționeze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul 2009 către o entitate nonprofit, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private. 2% se aplică la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din câștigul net anual din transferul titlurilor de valoare, din câștigul net anual din operațiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe baza de contract, și orice alte operațiuni de acest gen. Aceasta donație nu costă nimic contribuabilul! Doar un formular de completat și depus la Fisc până la data de 15 mai 2010. Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă râmâne să fie încasată și gestionată de stat.

Prin formularul 230 puteţi să direcţionaţi 2% din impozitul anual către o asociaţie ( club sportiv,unitati de cult,ong -uri,etc)

Cum se completează?

Formularul cuprinde date de identificare ale contribuabilului respectiv şi date despre asociaţia  pe care contribuabilul doreşte să o susţină.

Dumneavoastră trebuie să completaţi punctul A: DATE DE IDENTIFICARE ALE CONTRIBUABILULUI înscriind cu majuscule, citeţ şi corect datele prevăzute în formular (ADRESA – se înscrie adresa contribuabilului, COD NUMERIC PERSONAL– se inscrie codul numeric personal din cartea de identitate sau din buletin)

Punctul B se va complecta cu datele  C.S Top Fighters Club iar la SUMA – se completează de catre organul fiscal care va calcula şi va vira suma admisă conform legii.

Unde se depune?

a) Formularul se depune la administraţia fiscală în două exemplare   cu datele -Club Sportiv Top Fighters Club- cod identitate fiscala CIF-14799383 ,cont bancar lei-RO89BTRL00201205U34050XX iar apoi o veti depune depune la Administraţia Financiară. Originalul rămâne la organul fiscal iar copia la dumneavoastră.

b) Formularul se poate de asemenea aduce la sediu sau trimite prin poştă, prin scrisoare recomandată,la Administratia Fianciara Arad ,Bulevardul Revolutiei nr 77,Arad. 

Până când se poate depune?

Formularul tip 230 trebuie depus până la data de 15 mai 2010 (formularul se poate descarca de pe internet sau de la Administratia Financiara Arad). C.S.Top Fighters Club va multumeste pentru ajutorul acordat  sportului.

Pt sponsorizari depuneti in contul bancar al  clubului suma cu care doriti sa contribuiti. (la sponsorizari clubul poate incheia contract de sponsorizare si emite chitanta)

>> Descarca formularul pdf